Clinic FDS Fogging Disinfection System

 

 

FDS slogan w

Clinic Professional FDS-40 sustav sastoji se od inovativnog električnog uređaja i ekološki formuliranog dezinficijensa za jedinstvenu, visokoučinkovitu dezinfekciju hladnim orošavanjem finom maglicom. Sustav je jednostavan za korištenje u javnim i privatnim prostorima, industrijskim postrojenjima, HoReCa kanalu i drugim prostorima koji zahtijevaju iznimnu čistoću i sigurnost.

 

FDS-AC SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU

FDS-AC SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU Univerzalni dezinficijens izuzetno širokog spektra djelovanja bazira se na inovativnoj formulaciji s aktiviranim ionima vode širokog spektra djelovanja na mikroorganizme. Potpuno uklanja biofilm te je idealan i za čišćenje, dezinfekciju površina, opreme, pribora, zraka – u prisutnosti ljudi i životinja. Prilagođen je i testiran za visoke zahtjeve čistoće i higijene. Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama, a zahvaljujući djelovanju aktiviranih iona nema pojave rezistencije. Ne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i nije korozivan. Nije opasan za okoliš.

Vrsta proizvoda

Biocidni pripravak broj 2 – dezinfekcija i higijena površina u domaćinstvima i javnim objektima

stroj za dezinfekcijubulletuniverzalni dezinficijens
bulletširoki spektar djelovanja
bulletnema pojave rezistencije
bulletsiguran za ljude i životinje
bulletne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i nije korozivan
bulletnije opasan za okoliš.

 

Mikrobicidno djelovanje dokazano prema normi HRN EN 1276
Rješenje Ministarstva zdravstva RH:

KLASA: UP/I-543-04/20-05/426
URBROJ: 534-07-1/4-20-2

fds tablica

 

 

FDS-40 ELEKTRIČNI UREĐAJ ZA DEZINFEKCIJU

FDS-40 električni uređaj za dezinfekciju hladnim orošavanjem idealan za unutarnju i vanjsku primjenu. Uređaj je izuzetno jednostavan za rukovanje, namijenjen je za profesionalnu upotrebu te ima veliki kapacitet pokrivanja prostora, čime višestruko štedi vrijeme rada. Isključivo je namijenjen za bezalkoholnu dezinfekciju FDS-40 inovativnim sredstvom za dezinfekciju čiju maglu fino raspršuje - podesivo od 1m do 12m u daljinu i nekoliko metara u širinu. FDS-40 je model sa mogućnošću regulacije snage od 300 do 1800W te regulacijom veličine čestica od 5 do 50 mikrona.

 

stroj za dezinfekcijubulletjednostavan za rukovanje
bulletveliki kapacitet pokrivanja prostora
bulletštedi vrijeme rada
bulletfino raspršuje maglicu od 1m do 12m
bulletpodesiva snaga od 300 do 1800W
bulletpodesiva veličina čestica prilikom raspršivanja od 5 do 50 mikrona.

 

fds upute